Beekjes » Photography by Erik Beek

2e Trainingsronde voor Schotland de 4e musketier

Vrijdagmiddag 16:40 uur vertrokken via de Waskolk, Vierhouten over de heide naar Elspeet op naar de mini camping van de Familie Wieberding http://www.mimienmarius.nl/index.html. Ik werd daar hartelijk ontvangen en alles was prima in orde. Als slaapplek toegewezen gekregen een plaats achter het huis van waar ik geboren ben,  Nunspeterweg 80 in Elspeet.  Ik had een 2 persoonstent gekocht maar deze is wel erg klein voor 2 personen met ook nog 2 grote rugzakken. Vanmiddag Maarten maar even bellen dat dat niets wordt in Schotland met z’n 2en in 1 tent. Wandelen ging prima, tocht ging lekker snel ruime 16 km gewandeld. Redelijk geslapen. De warme maaltijd uit het leger smaakte nog prima Martijn. Daar was niets mis mee, goulash, kip en rijst. De volgende morgen via de Schapendrift en Stakenberg terug naar huis ruim 12 km dat ging ook lekker. Beetje regen onderweg kon ik gelijk de regenhoes van mijn rugzak testen.

Route die ik gelopen heb tenminste de heenweg http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=837053

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*